on

Afacerile Wetterbest cresc cu 45%, iar compania inaugureaza un nou showroom

24 iunie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Tweet

Wetterbest unul dintre liderii industriei locale de sisteme pentru acoperisuri, a inregistrat in primul trimestru al acestui an, o crestere de 45% a vanzarilor de tigla metalica.

Daca in primul trimestru al anului trecut compania livra peste 507.000 de metri patrati de tigla, in primele trei luni ale acestui an vanzarile au trecut pragul de 738.000 de metri patrati.

Oferim un raport optim calitate-pret, o gama larga de culori, dar si accesoriile necesare pentru un acoperis complet, la cele mai inalte standare. De-a lungul timpului, Wetterbest a castigat increderea clientilor prin calitatea produselor si serviciile profesioniste, fapt care ne mentine in topul producatorilor de tigla metalica de pe piata romaneasca” a declarat Marian Pirvu, Director General Depaco-Wetterbest.

Wetterbest ofera sisteme complete pentru acoperis, principalele atribute ale produselor sale fiind calitate, rezistenta, siguranta. Avand in vedere ca acoperisurile se schimba in Romania numai atunci cand se distrug, specialistii Wetterbest recomanda intotdeauna ca acestea sa fie complete, adica pe langa profile sa contina toate accesoriile metalice, de siguranta, de ventilatie si etansare.

Incepand cu 24 iunie, produsele Wetterbest sunt disponibile si in noul showroom Wetterbest din Brasov – cel de-al treilea din tara, dupa Cluj-Napoca si Timisoara. Pe langa gama de sisteme complete pentru acoperisuri, in locatia de pe bulevardul Grivitei, din Brasov, clientii vor beneficia de consultanta in alegerea solutiilor potrivite pentru acoperisuri, din partea unei echipe de specialisti.

Deschiderea acestui showroom in Brasov face parte din strategia noastra de a fi mai aproape de clientul final si este in acord cu obiectivele noastre pe termen mediu, de crestere a cotei de piata si a notorietatii brandului. Dorim sa oferim clientilor posibilitatea de a vedea toata gama de sisteme de acoperisuri din portofoliu si sa ii ajutam sa ia cea mai buna decizie pentru casa lor”, a adaugat Marian Pirvu, directorul general Depaco-Wetterbest.

Productia Depaco se desfasoara pe mai mult de 40 de linii automate in trei locatii, Baicoi (Prahova), Podari (Dolj) si Saratel (Bistrita Nasaud), iar recent au fost incepute lucrarile la o noua unitatede productie in Prahova. La finalizare, noua unitate va avea o capacitate anuala de productie de peste 10 milioane de metri patrati de tigla metalica.

Compania are o experienta de 20 de ani pe piata de invelitori metalice. Astazi, fabricile din Romania produc: 4 tipuri de tigla metalica, tabla cutata de 5 tipodimensiuni, tabla faltuita, accesorii complete si sisteme de drenaj. Anul trecut au fost vanduti peste 5 milioane de metri patrati de tigla metalica Wetterbest. In cadrul Grupului TeraPlast, aceasta linie de business a reprezentat 27% din veniturile consolidate din 2018.

Despre Grupul TeraPlast

Cu o traditie de peste 120 de ani, Grupul TeraPlast este in prezent cel mai mare producator de materiale de constructii, cu capital romanesc. Grupul este compus din companiile: TeraPlast, TeraSteel Romania si Serbia, Wetterbest (Depaco), TeraGlass, TeraPlast Ungaria. Din aprilie 2019, business-ul de reciclare al Grupului se desfasoara in compania independenta TeraPlast Recycling.

Incepand cu 2 iulie 2008, cea mai mare companie din Grup – TeraPlast SA - este listata la Bursa de Valori Bucuresti, sub simbolul TRP. Actiunile TeraPlast sunt incluse in indicii BET-BK, BET-XT, BET-XT-TR si BET-Plus.


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Colturi in bucatarie Colturi in bucatarie
PIATRAONLINE porneste in cautarea de #rockstars prin intermediul campaniei de recrutare online: Aseaza-te la biroul cu vedere spre viitor PIATRAONLINE porneste in cautarea de #rockstars prin intermediul campaniei de recrutare online: Aseaza-te la biroul cu vedere spre viitor
Servicii premium pentru clientii DAIKIN, oferite de partenerii Home Comfort Expert Servicii premium pentru clientii DAIKIN, oferite de partenerii Home Comfort Expert
Majoritatea vanzarilor sunt generate de profilele destinate fatadelor cortina Majoritatea vanzarilor sunt generate de profilele destinate fatadelor cortina
Mobilierul romanesc din Pt se va scumpi cu 4-5% Mobilierul romanesc din Pt se va scumpi cu 4-5%
Cum arata sectorul imobiliar in 2019 si in viitor? Cum arata sectorul imobiliar in 2019 si in viitor?

Vezi mai multe articole